Vill träffas för sex

Par söker uthållig XL
Hej! Vi är ett par där han är dominant. och jag njuter av att vara lite undergiven. Vi är båda fräscha och normalbyggda. Jag är 169/63 och har långt mörktblont hår och klär mig sexigt, han är 190/90 med kort mörkt hår.

Du behöver inte själv vara dominant då det bara är min man som får bestämma över mig. Vi ser gärna att du är välbyggd, över 1,85, välutrustad, över 35 år och framförallt uthållig! Vi söker inte någon social samvaro utan vill träffas för sex.

Dock vill vi träffas över ett glas vin först och se att kemin stämmer. Vi söker bara singelmän och vi svarar bara er som bemödar er att försöka beskriva ert utseende (eller bifogar bild) och vad ni söker. Vi vill endast ha svar från män som verkligen vill, vågar och kan ses!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. vi ärv två kåta kinky personer som gör det mesta, jag som är killle är 25 alltid villig samt tjejen är mognare vilket är plus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *