Läckra sexstunder med en bisexuell tjej!

Läckra sexstunder med en bisexuell tjej!

Hej söta vän… Jag är 35 år, lyckligt gift, söker en bra flickvän för vänskap och läckra sexstunder. Är 100% ärlig, diskret, skrattar mycket och ofta, bor i eget hus (landsbygden), inga barn, är inte bekant med tjejsex, men tror det är fantastiskt. Är alltid rakad, varmblodig och läcker.

DU: Bor i Borås eller i omgivningen, ålder 34-44 år, 100% ärlig, diskret, en god vän, förtroendefull, gott humör, älskar ”normalt” sex, trevligt beteende, normalt utseende och vill ha det samma ut av det här som mig: en vän och sexpartner.

Vi kan njuta av god mat och rött vin under mörka vinterkvällar, njut av varandras sällskap innan vi naturligtvis njuter av varandra, läckra stunder i bubbelbadet (med möjliga dildospel) och liknande. Liksom andra spännande saker som två tjejer kan hitta på. Jag är mycket ensam på grund av min mans jobb, men han är lika intresserad av detta som jag är.

Han är en härlig man, 42 år som du säkert kommer att gilla. Han älskar att titta på tjejsex och vill gärna vara med oss och njuta av oss när det är lämpligt. Om du tycker att detta lockar dig, ta kontakt, du kommer definitivt inte att ångra det!!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *