Par söker man

Par söker manErotiskt par söker man
Vi tror att du är mellan 35 och 45 år. Vi vet att du ska vara trevlig, ödmjuk med ett öppet sinne. Du ska ha fingertoppskänsla för skapa stämning och förväntan. Du har förståelse för din plats och känner ödmjukhet för den möjlighet som ges att ta plats i ett pars heliga alians.

Självklart är du fantasifull, erotisk i din natur och älskar att ge en kvinna plats att leva ut sin sexualitet. Av oss får du seriositet och diskretion. Vi vill satsa på en lång vänskap där vi träffas när lust och tillfälle ges. Vi ställer höga krav på din personlighet och ärlighet, av erfarenhet så vet vi att höga krav på vår ”vän” ger ett bättre resultat med hög kvalitet.

Du som svarar får två stora hinder på vägen att ta dig över. Jag måste uppleva en attraktion och min man MÅSTE tycka om dig som person. Låt inte våra krav skrämma dig utan se det hela som en utmaning:o) Vi älskar sex och erotik!!!! Vår nyfikenhet styr vår erotiska vandring !!!!!

Kram

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

 1. En kväll som alla andra. Kön var inte lång, mannen framför mig luktade av svag aftershave. Han gick förbi, nej strök sig förbi kvinnan före som diskret mötte hans underliv med sin putande röv. Hennes blick var våt, andhämtning snabb. Brösten hävdes och skimrade vitt i den svaga belysning från kassan.
  – Jag tar ett bord, så länge.
  Han gick inåt mot den skymda delen av serveringen och satte sig.
  Hon stod kvar en stund och såg sig om. Hennes ögon sökte mina. En hand sträcktes fram emot mig. Den var sval och lång, naglarna glittrade vallmoröda.
  – Vill du räcka mig….. en tallrik ?
  Hon lutade sig fram. Brösten svällde i den djupa urringningen och hennes arm nuddade min mage. En blandning mellan lust och överraskning fick mig magmuskel att skälva.
  Hon tog emot tallriken jag gav henne. ” Mmm …luktar gott ” Hennes ögon var en glittrande grön sjö med fåglar skriande och så försvann bilden. Hon gick och satte sig hos sin man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *