Vi vill få kontakt med bisexuella tjejer och killar

Vi vill få kontakt med bisexuella tjejer och killar

Vi är ett par i 35-årsåldern, som vill få kontakt med bisexuella tjejer och killar. Hon är lång, smal pojkflicka med kortklippt frisyr, sött ansikte och formerna på de rätta ställena. Han är också lång, kortklippt, normalt byggd och maskulin. Vi är 176 cm, 58 kg och 189 cm, 86 kg. Båda är vi mycket liberala och frisinnade och älskar att ha sex med varandra, men söker nu sexiga och kåta personer av samma kön att njuta med.

Tjejen vill börja försiktigt då hon bara prövat tjejsex en gång tidigare. Hon söker dig trygga, varmhjärtade bisexuella eller lesbiska tjej att kunna prata med. Om allt stämmer träffas vi och älskar också. Du måste vara förstående och ha stil. Din ålder och utseende är mindre viktigt. Killen söker kåta, fräscha bisexuella killar eller par där han är bisexuell, för heta träffar. Han gillar både oral och analsex och älskar att bli omhändertagen av rejäla och gärna välutrustade killar då man både tar och ger.

Vi vill träffa er var och en för sig till att börja med, då tjejen inte känner sig mogen för gruppsex. Killen kan dock tänka sig träffar med fler än två inblandade. Eftersom eventuella förhållanden enbart kommer vara sexuella är det viktigt med renlighet och friskhet, vilket vi kräver och ger till 100%, men därmed inte sagt att vi inte vill träffa er och har er som vänner även utanför sängen. Vi bor i Göteborg, så det är bra om ni bor i Västsverige. Kom igen och svara. Vi längtar efter er. Puss och kram så länge.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *