Sex och mer med ett eller flera par

Sex och mer med ett eller flera par

Vi är ett par i början av 40 års åldern som är helt oerfarna när det gäller sex med flera andra människor. Vi har heller aldrig sett varandra med någon annan och så vitt vi vet har vi båda varit trogna de åren vi har varit tillsammans? Men vi är lite nyfikna på att ha sex med andra och se den andra öppet involverade med andra.

Inledningsvis letar vi efter ett eller flera andra par (blev plötsligt ännu mer spännande vid tanken på kanske 3 eller 4 par som har det skönt tillsammans) som vi kan träffa och där vi börjar helt påklädda med att smeka, känna, kela och kyssa våra egna partners.

Då kanske vi sätter oss ner så att tjejerna sitter i knäet på sina pojkvänner med ryggen mot dem och ansiktena mot varandra och paren sitter nära varandra så att flickorna kan luta sig bakåt för att kela med sin egen partner, samtidigt som de lätt kan snudda lite vid varandra och också få små kyssar med tungspetsen av den andra tjejens man genom att luta sig framåt och över den andra tjejens axel.

Samtidigt har de lätt tillgång till att känna på varandra över bröst och lår, och killarna kan också röra båda flickorna och låta händerna komma över dem lite som de vill. Alla är fortfarande påklädda. Då kanske flickorna kan byta ett varv för att sitta i knäet på någon annan, och de nu väljer om de ska sitta mot eller från killen.

Om de sitter ansikte mot ansikte med killen är det lättare att nå med en djup, våt tung kyss, om de vänds bort är det lättare att ha ögonkontakt med sin egen kille och se hans reaktion när tjejen lutar sig tillbaka och ler mot den andra killen samtidigt som hans händer skamlöst känner på ”varorna” framför de andras ögon.

Om det är mer än två par, så kan flickorna gå runt från knä till knä. Sen ser vi hur länge vi klarar av att inte riva av varandras kläder. Kanske händer det när en tjej sitter på ett knä, att de två tänder på varandra och hon tar ut killens kuk, drar trosan lätt åt sidan och sätter sig ner på killens kuk och de fortsätter att kela så de andra kan se hur kuken sakta glider in och ut ur henne och hur underbart skönt de har, och sedan byter de så att en annan man får tränga in i henne.

Det är tillåtet att knulla, både med sin egen pojkvän och med de andra och det är viktigt att veta att vi gör det lika mycket för att få se pojkvännen med en annan som att ha sex med andra själva.

Vi sätter emellertid några gränser: Det är inte tillåtet för killarna att spruta på eller i en annan tjej om inte hennes pojkvän säger att det är okej (med en kondom är det uppenbarligen ok) och killar med bisexuella tendenser uppmanas att stanna mil bort!

Så är ni ett väldigt vanlig par i åldrarna 18 till 35 som tycker att det här kan vara underbart att få uppleva, där hon kanske är bi-nyfiken, men han 100 % hetero och med homofobi precis som vi är i vår relation, skulle vi gärna höra från er!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *