Vi söker ett dominant par/kvinna

Vi söker ett dominant par/kvinna eller kanske till och med man om du kan locka oss båda som vill nyttja oss båda. Vi söker några/någon som gillar att dominera och ta för sig, vi är båda undergivna och fantiserar om att bli styrda och nyttjade ordentligt. Vi vill verkligen tänja på våra gränser och se vad vi går för.

Jag kvinnan är binyfiken och ser fram emot med spänning att få ”slava” under en annan kvinna. Jag har inga större erfarenheter men om du/ni styr så finns viljan där 😉 Min man gillar när det är kinky och han är nog till och med mer undergiven än jag, så i ”leken” skulle han absolut inte säga nej till något alls tror jag. Han gillar leksaker, både att ge och ta så att säga.

Vi gillar båda att vara bundna (vilken kan bli problem när vi bara är med varandra) Men att bli bundna och nyttjade båda två står högt på våran önskelista. Vi är väldigt fogliga och lydiga. Vi är inte ute efter lite handbojor i sängen utan den riktiga behandlingen som man är helt slut efter. Hör av er om ni har några idéer eller om det låter intressant

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *