Letar efter ett par med ordnade förhållanden för sex m.m.

Letar efter ett par med ordnade förhållanden för sex m.m.

Växjö, Ljungby, Älmhult! Vi är ett par som för första gången prövar detta med en annons. Vi söker efter ett par med ordnade förhållanden, som vi kan bli vänner med, innan vi tar steget fullt ut. Vi tycker det är viktigt att kunna mötas även utan att ha sex. Att gå ut och äta en god middag, kanske resa lite och ha trevligt tillsammans.

Lite fakta om oss: Hon är blond, 26 år, 172 cm lång, cirka 60 kg, och med normalt utseende. Han är blond, 29 år, 180 cm lång och väger 75 kg, och är normalt utrustad. Hon har inte prövat tjejsex, men är inte negativt inställd till att pröva med rätt person och på rätt plats. Han har lite erfarenhet av killsex, och är absolut nyfiken på mera, men endast i lättare former. Hon har inget emot att se på och medverka.

Vi är inte ute efter partnerbyte, men vill att alla ska få lika mycket glädje av samvaron. Ingen av oss röker, och alkohol intar vi i måttliga mängder. Vi är dock alltid öppna för ett glas vin eller flera i gott sällskap. Vi vet att vår annons finns på en sexuellt inriktad sajt, men sex är inte vårt främsta mål, utan att hitta vänner som man kan umgås med även utanför sängen. Vi menar själva att vi är öppna för det mesta, dock inte toasex, S/M och liknande. Vi är fräscha och utan sjukdomar och önskar så förbli. Ni ska vara runt 30 år, vanliga, normalt byggda och med normala intressen. Svartsjuka är inget som existerar i vårt förhållande, och det bör det inte göra i ert heller.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *